Ällistyttävä ongelma: Koira vakavasti allerginen ihmisille

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lucky Dog Retreat Rescue -löytöeläinkoti toivotti lähes vuosi sitten tervetulleeksi Adam-nimisen labradorinnoutajan Indianassa. Koira oli huonossa kunnossa, sillä se kärsi vakavista allergian oireista. Lääkärit pian totesivat, että Adam oli allerginen ihmisille.

Allergia johtui lääkäreiden mukaan autoimmuunisairaudesta, jonka seurauksena koira oli herkistynyt ihmishilseelle. Kun koira oli ihmisten seurassa, alkoi sen ihoa kutittaa. Koira oli raapinut itsensä verille ja sen turkki oli alkanut lähteä oireiden jatkumisen seurauksena.

ABC News -uutiskanavan mukaan Adam on hiljattain parantunut oireistaan. Lääkärit ovat löytäneet ratkaisun ongelmaan ja koira tulee olemaan kunnossa, kunhan se saa säännöllisesti allergialääkkeensä.

Rankka koettelemus päättyi onnellisesti, sillä yksi löytöeläinkodin työntekijöistä halusi adoptoida Adamin itselleen. Koira on löytänyt kodin ja lääkkeiden ansiosta, sen ei tarvitse kärsiä jatkossa ihmisystävien läheisyydestä.