Näinkin näyttävästi vauvauutisen voi paljastaa – koko perheen voimin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tänä päivänä moni haluaa ilmoittaa vauvauutisistaan tyylillä ja YouTubessa onkin jo paljon upeita videoita, joissa raskaudesta on kerrottu lähipiirille esimerkiksi jonkin laulun, musiikkivideon tai arvoituksen avulla.

Nyt kaksi veljestä vaimoineen teki hauskan parodian, kun kävi ilmi, että kummankin vaimot ovat samaan aikaan raskaana. Veljekset Jon ja Aaron Murray sanoittivat uudelleen Walk the Moon -yhtyeen Shut Up and Dance -nimisen kappaleen. Videolla kummatkin säkeistöt on kirjoitettu uusiksi niin, että sanoitukset sopivat kummankin perheen tilanteeseen.

Jon odottaa vaimonsa Daniellen kanssa jo neljättä lasta kun taas Aaronin ja hänen Liz-nimisen vaimonsa kolmihenkinen perhe kasvaa yhdellä lapsella.

Videon kuvauksessa Murrayn veljekset kertovat nähneensä hauskoja videoita, joiden avulla vauvauutiset on kerrottu perheelle ja ystäville. He tiesivät heti haluavansa myös tehdä jonkin mahdollisimman hauskan ja hyvätuulisen videon, missä perheet onnistuivatkin loistavasti.