Pekka Pouta huvitti katsojia: ”Tuuli saa pallit lepattamaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meteorologi Pekka Pouta on muutamien päivien sisällä innostanut Facebookin käyttäjiä perustamaan hänen hauskoihin tempauksiinsa perustuvia ryhmiä. Aiemmin Pouta nähtiin festareilla, mikä innoitti Joka päivä sama kuva Pekka Poudasta moshpitissä -ryhmän perustamisen.

Nyt Pouta on huvittanut MTV:n uutisten loppukevennyksessä. Kymmenen uutisten loppukevennyksessä nähtiin Pekka Pouta, joka pääsi testaamaan, miltä tuntuisi olla myrskytuulten vietävänä. Pouta kokeili tuulitunnelia ja koki, että hänen saamaansa neuvoa: ”Pitää pysyä rentona”, oli erityisen vaikeaa noudattaa.

– Tuuli saa pallit lepattamaan täällä puvun sisällä, Pouta kommentoi uutislähetyksessä.

Kommentti huvitti sekä uutistoimittajia että katsojia. Poudan hauskasta kommentista innostuneena Facebookin käyttäjät laittoivat pystyyn vielä Joka päivä Pekka Poudan pallit lepattamassa tuulipuvussa -nimisen ryhmän, joka on saanut yli 400 seuraajaa. Videon loppukevennyksestä voi katsoa MTV Katsomossa.

Pekka Poudan pallit lepattamassa tuulipuvussa

"Ohje 'pitää pysyä rentona' on aika vaikee, ku tuuli saa pallit lepattamaan täällä puvun sisässä"- P.Pouta

Posted by Joka päivä Pekka Poudan pallit lepattamassa tuulipuvussa on Sunday, July 12, 2015