Amber Rosen uimapuku ei liikaa peittänyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaismalli Amber Rose on ollut viime aikoina runsaasti esillä mediassa niin paljastavien kuviensa, kuin yksityiselämänsä merkeissä. Taannoin tähti julkaisi voimaannuttavaksi tarkoitetun How To Be a Bad Bitch -itseapukirjan.

Nyt 31-vuotias malli on ilahduttanut fanejaan rohkeilla Instagram-kuvilla. Amber Rose jakoi sosiaalisessa mediassa kaksi otosta, joissa hän poseeraa uima-altaalla valkoisessa uimapuvussa. Asuvalinta ei juurikaan peitä tähden takapuolta.

Amber Rose erosi viime vuonna aviomiehestään, räppäri Wiz Khalifasta. Taannoin pariskunta kuitenkin ilmoitti lämmittelevänsä suhdettaan uudelleen. Amber tosin totesi, etteivät he ole virallisesti parisuhteessa ja aikovat tapailla myös muita ihmisiä.

Kuva, jonka Amber Rose (@amberrose) julkaisi

Kuva, jonka Amber Rose (@amberrose) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat