Mies leikkeli itsestään Kim Jong-Unin kaksoisolennon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia ihmisistä, jotka tekevät kaikkensa tullakseen idoliensa näköisiksi. Monet ovat laittaneet suuria summia näyttääkseen enemmän supertähdiltä kuten Kim Kardashianilta ja Justin Bieberiltä – usein vaihtelevin menestyksin.

Myös kiinalainen Wang Lei on muokkauttanut ulkonäköään kauneusleikkausten avulla, mutta hän ei halua näyttää poptähdiltä tai seurapiirijulkkiksilta. Daily Mailin mukaan 32-vuotias mies on pyrkinyt tekemään itsestään Pohjois-Korean diktaattorin, Kim Jong-Unin näköisen.

Wang Lei kuvattiin Kiinan Nanjingissa menossa treffeille Liu Zixuan -nimisen näyttelijättären kanssa. Kaksikolla on selkeästi yhteisiä kiinnostuksen kohteita, sillä he tapasivat plastiikkakirurgin vastaanotolla. Liu oli tuolloin hankkimassa klinikalla rintaimplantteja, tarkoituksenaan tehdä vaikutus kiinan rikkaimman miehen poikaan, Wang Sicogiin.