Lääkäri otti selfien naisen alapään kanssa – kesken synnytyksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lääkäriksi opiskeleva amanuenssiaikaansa synnytyssairaalassa suorittava Daniel Sanchez julkaisi Instagram-tilillään todella mauttoman kuvan itsestään naisen alapään kanssa kesken synnytyksen. Sanchez on pyytänyt tekoaan anteeksi, mutta puolustellut kuvaa sanomalla, että synnyttävän naisen kasvot eivät kuitenkaan näy.

Tapahtuman jälkeen Instagram-tilinsä yksityiseksi muuttanut Sanchez julkaisi kuvan Vice-lehden mukaan kera tekstin: ”Lady I can deliver your baby but first let me take a selfie”. Kuvasta tykkäsi 31 seuraajaa, mutta samaan aikaan noin 4.000 henkilöä allekirjoitti vetoomuksen sen puolesta, että Sanchezin tulee saada rangaistus teostaan.

Sanchez on myös kehuskellut sosiaalisissa medioissa, että heidän tiiminsä tuo vauvoja maailmaan ja uudelleenrakentaa vaginat huippukuntoon. Sanchez kuvaili heidän ompelemansa vaginan olevan kuin täysin käyttämätön ja uusi auto, jonka mittariin ei ole kertynyt vielä yhtäkään kilometriä.