Mies uhosi: ”V**ut alligaattoreista” – alligaattorit raatelivat kuoliaaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uhoamisella on nähty olevan huono loppu lukuisia kertoja. Jostain asiasta uhoaminen on kuin kutsu ja avoin ovi karmalle ja epäonnistumiselle. Eräällä miehellä kävi poikkeuksellisen huono onni kun hän uhosi petoeläinten nimeen ennen kuin koki kuolettavan iskun eläimen toimesta.

Tommy Woodward -niminen mies oli ollut Teksasissa Sabina-joen satamassa, joka kuhisi alligaattoreita. Alueella oli syystäkin useita pedoista varoittavia kylttejä, jotka Woodward otti pikemminkin yllytyksenä kuin oikeana varoituksena.

Woodward oli riisunut rannalla paitansa ja hattunsa, jolloin joku oli vielä huutanut varoituksen sanat hänen peräänsä. Mies oli Mirror-lehden mukaan huikannut varoittajalle takaisin: ”V**ut alligaattoreista!”, ja hypännyt veteen uimaan. Alligaattorit olivat raadelleet miehen välittömästi.

Sataman omistaja Allen Burkhart kertoi, että kukaan ei ole aikaisemmin mennyt uimaan ja uhmannut alligaattoreista varoittavia kylttejä.. Mitään tällaista ei ole Burkhartin mukaan aiemmin tapahtunut, minkä vuoksi mies onkin vielä hieman shokissa todistettuaan Woodwardin menehtymisen.