Hämmästyttävä luontokuva: Orava syömässä käärmettä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vikkeliä oravia pidetään yleensä harmittomina otuksina, joille maistuvat kävyt, pähkinät ja tammenterhot. Verkossa levinnyt luontokuva kuitenkin paljastaa jyrsijöillä olevan myös synkempi puoli, jota monet eivät ole päässeet todistamaan.

Texasin Guadalupe Mountains National Park -luonnonpuiston Facebook-sivuilla orava näyttää pitelevän pienikokoista käärmettä kuristusotteessa. Touisin kuin voisi luulla, kyseessä ei ole pelkkä puolustautuminen potentiaaliselta petoeläimeltä.

Luonnonpuiston Facebook-sivujen mukaan orava on kuvassa aikeissa syödä käärmeen. Oravien kerrotaan syövän toisinaan lintujen munia sekä pieniä liskoja ja käärmeitä. Tässä tapauksessa jyrsijän kerrotaan mutustelleen käärmeen lähes kokonaan, sen luita myöten.

Don’t Mess with Texas Squirrels!Rock squirrels eat mostly plant material, fruits, and nuts, but don’t let their humble…

Posted by Guadalupe Mountains National Park on 6. heinäkuuta 2015

Katso kuva tästä.