Tällaisen ökytalon saa nyt 29 000 000 dollarilla

Koti & Asuminen Lux · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Jeff Bridges tunnetaan lukemattomista elokuvistaan, joista osa on ollut suuria menestyksiä. Tähden omaisuus on niiden myötä kasvanut melkoisesti, ja nyt hän on myymässä ökytaloaan huimaan 29 miljoonan dollarin hintaan.

Kalifornian Montecitossa korkean kukkulan huipulla sijaitsevassa Villa Santa Luciassa on muun muassa oma viinitarha ja orkideahuone sekä meditaatiohuone, levytysstudio ja poikkeuksellisen upeat merinäköalat. Myös talon suuret piha-alueet on suunniteltu huolella noudattelemaan talon arkkitehtoonista linjaa.

65-vuotias Jeff Bridges ja hänen vaimonsa ovat asuneet talossa kolmen tyttärensä kanssa. Perhe osti talon vuonna 1994 muusikko Kenny Logginsilta.

Splash, Sothebys
Splash, Sothebys
Splash, Sothebys
Splash, Sothebys
Splash, Sothebys
Splash, Sothebys