Orava örvelsi lähibaarissa – mittavat vahingot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkieläimiä ei saa tuoda baariin palveluskoiria lukuunottamatta. Eräs orava ei osannut soveltaa eläinkieltoa myös itseensä, koska ei ole kenenkään lemmikki. Orava asteli baariin sisälle, joi itsensä humalaan ja teki tuhojaan ravitsemusliikkeen sisällä.

Orava oli päässyt sisälle Worcestershiressa sijaitsevaan Honeybourne Railway Club -nimiseen baariin. Se oli jotenkin saanut käännettyä oluthanan päälle, minkä jälkeen orava oli itsekin juonut hanasta. Sen jälkeen orava oli saanut kassakoneen auki ja turmellut tukun seteleitä.

Baarissa työskentelevä Sam Boulter kertoi BBC-uutisille, että orava rikkoi maahan useita pulloja, laseja, heitteli rahaa ympäriinsä, avasi sipsipusseja ja oli juonut itsensäkin humalaan. Oravan kävely oli Boulterin mukaan lopulta ollut hidasta ja vaappuvaa puolelta toiselle horjahtelemista. Orava sai baariseikkailunsa aikana aiheutettua noin 300 punnan vahingot ravintolalle.