Airbusin sähkökäyttöinen lentokone teki historiaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Samaan aikaan kun Tesla on mullistanut sähköautojen markkinat on Airbus työstänyt vastaavaa laitetta ilmailun saralla. Airbus E-Fan on nimittäin lentokone, joka saa käyttövoimansa sähköstä. Lentokone esiteltiin ensimmäisen kerran vuosi sitten Farnboroughin lentonäytöksessä.

Nyt Airbus E-Fan on noussut siivilleen. Koelentäjä Didier Esteyne esitteli lentokonetta Lyddin lentokentällä järjestetyssä tilaisuudessa, jonka jälkeen hän lähti koneella ensimmäisen kerran lennolle Englannin kanaalin ylitse Calaisiin. Vielä kehitysvaiheessa olevan lentokoneen kaavaillaan tulevan myyntiin vuonna 2017.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat