Huh huh, tässä syy supermallin The Body -lempinimelle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen liikenainen, malli ja televisiopersoona Elle Macpherson tunnetaan myös nimellä The Body. Lempinimen syy tulee nopeasti selville naisen kuvia nähdessä. Tähden vartalo on nimittäin vielä 51-vuotiaanakin kuin parikymppisellä huippumallilla.

Twitter
Twitter

Elle Macpherson on nyt noussut jälleen otsikoihin ulkoisten avujensa ansiosta. Tähti jakoi Instagram-tilillään otoksen, jossa hän poseeraa jahdin kannella mustassa topissa ja bikineiden alaosassa, ikään kuin muistutuksena siitä kuinka näyttävä hänen vartalonsa edelleen on.

Sydneyssä syntynyt Elle Macpherson on aiemmin ollut naimisissa valokuvaaja Gilles Bensimonin kanssa. Hän oli myös suhteessa pankkiiri Arpad Bussonin kanssa ja sai kaksi lasta miehen kanssa. Tällä hetkellä hän on naimisissa hotelliperijä Jeffrey Sofferin kanssa. Pari meni naimisiin Fijillä kesällä 2013.

Signing off from my @thechalkboardmag Instagram takeover! I love supporting socially responsible and ethical brands like @stellamccartney who are committed to sustainability, vegan and animal friendly products (hat), just like @superelixir. Wearing @melissaodabash sportluxe bikini ..I love jewellery that becomes apart of me like my @jenmeyerjewelry necklace with my boys names on one side and my husbands name on the other and of course my daily, all-in-one supplement @superelixir. If you haven't tried our Alkalising Greens, give it a go. The improvement to my digestion, energy, immune system, skin are quite amazing! Dr. Laubscher formulated an all-in-one supplement with highly absorbable nutrients to help the body stay alkaline. Our modern lifestyle can upset the body’s healthy pH balance with many of us being too acidic causing many health issues big and small. The carefully sourced and curated ingredients are treated gently and therefore easily absorbed by the cells. All 45 ingredients are derived from natural, organic and wholefoods to support all 11 systems of the body. Available at WelleCo.com @superelixir #superelixir #TCMtakeover #supergreens #alkaline #vegan #glutenfree #wholefood #organic #moreplants #welleco.com #greenlove

Kuva, jonka Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) julkaisi