Kaloripommi iski! Herkkusuiden unelmapirtelöt esiteltiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pirtelöitä pidetään melko amerikkalaisina herkkuina, joita nautitaan sellaisenaan kuumina kesäpäivinä tai säästä riippumatta vaikkapa hampurilaisaterian kyljessä täyttävänä palanpainikkeena. Nyt Australiassa sijaitseva kahvila on vienyt pirtelöt aivan uudelle tasolle ja saanut asiakkaita jonoksi asti.

Metro-lehti esitteli Australian Canberrassa sijaitsevan Pâtissez-nimisen kahvilan ja leipomon, joka on sekoittanut ihmisten päät jättimäisillä herkkupirtelöillään. Tällaisia ylitsevuotavia pirtelötuoppeja ei monikaan ole ennen nähnyt tai maistanut, mutta alkaa himoitsemaan välittömästi jo pelkkien kuvien perusteella.

Freakshow-nimiset pirtelöt ovat tuoneet asiakkaita kahvilaan niin paljon, että ihmiset joutuvat jonottamaan pöytää. Jonottaminenkin on mennyt jo niin pitkälle, että siitä on pitänyt tehdä asiakkaiden vuoksi järjestelmällisempää jonotuslistan avulla. Jättikokoisten pirtelöiden päällä on iso kerros kermavaahtoa ja kastikkeita, jotka valuvat tuoppia pitkin lautaselle saakka sekä esimerkiksi jokin leivos, joka kruunaa koko komeuden. Tätä jälkiruokaa ennen voi sivuuttaa lounaan kokonaan.

Alright boys & girls a few notes before yet another loony weekend!Our shakes are definitely becoming worthy of their…

Posted by Pâtissez on Friday, July 10, 2015

Lunch today #patissez #nutellapreztel #hotsaltedcaramelshake #cleaneating #bulking #canberra

Kuva, jonka @lou_mitchell julkaisi

Nutty Pât at @patissez. Warm salted caramel shake with whipped cream and pecan pie! To die for!

Kuva, jonka Sam Woods (@tabbyfuchsia) julkaisi

#dessert #canberra #patissez #manuka waiting set over 45 min but totally worth holy shit!!!!!!best drink ever!!!!!!

Kuva, jonka Xiaolong Ma (@veronica_maaa) julkaisi