Jennifer Lopez antavassa topissa – muodot varastivat huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Jennifer Lopez tunnetaan yhtenä maailman seuratuimmista pukeutumisen edelläkävijöistä, ja yleensä hänet nähdään vain erittäin tyylitellyissä asuissa. Poikkeus vahvistaa kuitenkin säännön, kuten nyt on osoitettu.

Eilen Jennifer Lopez kuvattiin nimittäin treffeillä tuntemattomaksi jääneen miehen kanssa New Yorkissa. JLo oli pukeutunut melko arkiseen asuun, sillä hänellä oli yllään löysä harmaa toppi, jonka ansiosta laulajattaren muodot pääsivät oikeuksiinsa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat