Hämmentävä näky! Mies revitteli nokkahuilulla auton ratissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nokkahuilu on instrumentti, joka ei ole erityisen tyylikkään, seksikkään tai rankan soittimen maineessa. Monilla suomalaisille on antipatioita soitinta kohtaan myös ala-asteen musiikintuntien piinaavien ja epävireisten nokkahuilusessioiden vuoksi.

Los Angelesissa on tehty havaintoja autolla liikkuvasta miehestä, joka ei piittaa pätkääkään nokkahuilujen huonosta maineesta. Verkossa levinneillä videoilla mies nähdään revittelemässä soittimen kanssa autonsa ratin takana, soittaen Z.Z. Top -yhtyeen La Grange -kappaleen mukana.

Nokkahuilumiehen henkilöllisyys on toistaiseksi mysteeri. Gawker-sivuston mukaan miehestä on kuitenkin tehty useita havaintoja niin Kaliforniassa kuin osavaltion ulkopuolellakin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.