Odottamaton varas iski Hiltonin hotellihuoneeseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hotelliperijätär Nicholai Hilton meni hiljattain naimisiin pankkiiri James Rothschildin kanssa. Pariskunta suuntasi häälomalle safarille Botswanaan. Vastanaineen avioparin loma sujui rauhallisesti, kunnes hotellihuoneeseen iski varas.

Nicky on julkaissut Instagramissa kuvan pienestä varkaasta, joka oli ”murtautunut” hänen hotellihuoneeseensa. Pieni apina oli onnistunut avaamaan hotellihuoneen oven ja se oli livahtanut sisään penkomaan tavaroita herkkujen toivossa. Hilton sai apinan kiinni itse teossa.

Apina sai saaliikseen pöydällä olleen omenan. Viekas eläin onnistui lopulta karkaamaan saaliinsa kanssa. Nicky on varmasti huojentunut, että varas ei kelpuuttanut saaliiksi mitään arvokkaampaa. Huvittava näky oli varmasti safarikokemuksen huipennus.

This sneaky monkey broke into my room this morning. He unlocked the front door and stole candy and this apple from my desk

Kuva, jonka Nicky Rothschild (@nickyhilton) julkaisi