Ihmepelastuminen! Koira syöksyi kalliolta jäniksen perässä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rantakallioiden kupeessa koiraansa ulkoiluttanut perhe koki kauhun hetkiä, kun Spott-koira näki jäniksen Anvil Pointissa, Dorsetissa. Koira syöksyi jäniksen perään, eikä se hidastanut vauhtiaan, vaikka jänis säntäsi kohti kallion reunaa.

Perheenjäsenten järkytykseksi jänis putosi kalliolta ja Spott-koira sen perässä. Kukaan perheestä ei uskonut, että koira voisi selvitä 37 metrin pudotuksesta. Kallion alapuolella oli teräviä kiviä ja aallokkoa.

Sitten tapahtui jotain ihmeellistä. Koira lasketui veteen ja vältti osumisen rantakiviin. Perhe oli hädissään soittanut pelastuslaitokselle ja pian pelastajat löysivätkin koiran värjöttelemässä rantakivikossa. Myös pelastajat pitävät koiran selviytymistä ihmeenä.

Spott vietiin eläinlääkäriin ja sen todettiin olevan kunnossa. Daily Mail -lehden mukaan perhe on ikuisesti kiitollinen rannikkovartiostolle ja pelastustyöntekijöille, jotka riensivät pelastamaan koiran rannikolta. Jatkossa he aikovat pitää vilkkaan koiransa kiinni hihnassa kävellessään kallioiden lähettyvillä.