Nainen pahoinpiteli poliisin rinnoillaan – tuomittiin oikeudessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hongkongilainen nainen on tuomittu miespuolisen poliisin pahoinpitelystä. 30-vuotias Ng Lai-ying pahoinpiteli miehen mielenosoituksen aikana rinnoillaan. Lai-ying kertoi oikeudessa, että poliisin kurkottaessa naisen laukkuun hän oli kääntynyt, minkä vuoksi poliisin käsi olikin tarrannut suoraan rintoihin.

Naisen kuvailema tilanne ei tuomarin mukaan kuitenkaan kuulostanut uskottavalta. Lai-ying oli tilanteen sattuessa huutanut, koska hän oli pelästynyt rinnoista tarraavaa poliisia. Oikeudessa poliisi kuitenkin väitti, että nainen oli tullut poliisin luo ja pahoinpidellyt poliisin hänen rinnoillaan. Lai-ying oli poliisin mukaan tuupannut rintansa poliisin käteen ja täten pahoinpidellyt häntä.

Metro-lehden mukaan poliisille aiheutuneet vahingot rintojen hyökkäyksen kohteeksi joutumisen jälkeen eivät ole tiedossa. Tuomari päätti kuitenkin tässä tapauksessa uskoa poliisin tarinaa eikä naisen. Toivottavasti poliisi ei kärsi pidempiaikaisista traumoista jouduttuaan tahtomattaan koskemaan naispuolisen henkilön rintavarustusta.