Shokki! Äiti imetti vaatekaupassa – vartija vei vauvan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Neljän lapsen äiti on järkyttynyt saamastaan kohtelusta vaatekaupassa Leicesterissä, Britanniassa. Perheenäiti oli alkanut imettää lastaan vaatekaupan ovien läheisyydessä ja vartija lähestyi häntä. Äidin kauhuksi vartija nappasi vauvan hänen sylistään.

Primark-vaatekaupan vartija oli kertonut äidille, että jos hän haluaisi lapsensa takaisin, hänen täytyy seurata häntä. Tilanne sai koko perheen hämilleen. Vartija lopulta antoi itkevän vauvan takaisin äidilleen ja käski häntä poistumaan kaupasta välittömästi.

Toivuttuaan järkytyksestään perheenäiti ilmoitti asiasta Primarkille. Heidän mukaansa äidit saavat imettää heidän myymälöissään. Muiden perheellisten kannustamana äiti teki vartijasta ilmoituksen poliisille.

Daily Mail -lehden mukaan poliisi selvittää onko tapahtuneella silminnäkijöitä. Tapauksesta ei äidin harmiksi ole löytynyt todisteita, sillä vartijan toimet eivät ole tallentuneet myymälän valvontakameroihin. Poliisi on luvannut selvittää asian ja he etsivät tällä hetkellä tekoon syyllistynyttä vartijaa.