Hotelli vain hurjapäille – huoneet roikkuvat vuoren seinämässä

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy runsaasti hotelleja, jotka poikkeavat tavalla tai toisella valtavirrasta. Nyt Perussa on avattu hotelli, jonka vieraiksi valtaosa ihmisistä ei koskaan haluaisi päästä. The Skylodge Adventure Suites roikkuu nimittäin kokonaisuudessaan vuoren seinämässä.

Hotelli huoneineen sijaitsee Sacred Valleyssä Cuzcon alueella noin 400 metrin korkeudessa vuoren seinämällä. Jokaiseen ”huoneeseen” mahtuu nukkumaan kahdeksan ihmistä ja hinnat ovat yhtä huimaavat kuin maisematkin. Yöpyminen maksaa nimittäin 270 euroa jokaiselta henkilöltä. Hinta sisältää kuljetuksen hotellille ja takaisin, ammattikiipeilijän avun välineineen sekä ruokailut aamiaisineen ja illallisineen.

Splash
Splash
Splash
Splash