Tytöillä erikoinen harrastus – selfieitä presidenttiehdokkaiden kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ei ole epätavallista, että teinit haluavat ottaa kuvia itsestään poseeraamassa julkkisten, kuten poptähtien ja näyttelijöiden kanssa. Yhdysvaltojen New Hampshiresta kotoisin olevat Addy ja Emma Nozell haluavat kuitenkin poseerata kuvissa presidentiehdokkaiden kanssa.

Kaikki alkoi 2. heinäkuuta, kun 15-vuotias Emma päätti ottaa kuvan itsestään poseeraamassa New Jerseyn kuvernöörin, Chris Christien kanssa. Chris on ehdokkaana Yhdysvaltojen seuraavaksi presidentiksi, ja 17-vuotias Addy sai kuvasta idean pyrkiä poseeraamaan siskonsa kanssa selfie-kuvissa kaikkien ehdokkaiden kanssa.

Sisarukset ovat ehtineet ottaa selfie-kuvia jo 15 presidenttiehdokkaan kanssa. Näiden joukossa ovat muun muassa Donal Trump, Scott Walker ja Jeb Bush. Tytöt onnistuivat ottamaan kuvan jopa selfieitä inhoavan Rick Perryn kanssa.

Time-lehden mukaan tyttöjen taktiikka on yksinkertainen. He etsivät näkyvän paikan väkijoukosta, katsovat ehdokasta silmiin ja hymyilevät. Tyttöjen mukaan luvan pyytäminen kuvattavalta ehdokkaalta on erittäin tärkeää, eikä selfie-keppejä kannata käyttää. Nozellin sisarukset ovat jakaneet presidentti-selfieitä yhteisellä Twitter-tilillään.