79-vuotias karkasi vanhainkodista – lähti kaupunkiin tatuoitavaksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin tapauksesta, jossa walesilainen 94-vuotias isoäiti yllätti perheensä ottamalla tatuoinnin kertomatta siitä etukäteen kenellekään. Nyt eräs toinen isoäiti on myös toteuttanut haaveensa ja karannut salaa vanhainkodista ottamaan tatuoinnin.

Irlannissa asusteleva 79-vuotias Sadie Sellers näytti seuraavan vanhemman isoäidin antamaa esimerkkiä ja kiinnostui myös tatuoinnin ottamisesta juteltuaan siitä lapsenlapsensa Samanthan kanssa. Eräänä päivänä, kun Sadien 57-vuotias poika Tony tuli tapaamaan äitiään vanhainkotiin, hän löysi äitinsä huoneesta vain tyhjän pyörätuolin.

Tony sai selville, että hänen äitinsä oli livahtanut Samanthan kyyditsemänä kaupungille ottamaan tatuointia. Tatuoijat olivat kysyneet isoäidiltä, miten hän arvelee perheensä suhtautuvan tatuointiin, mihin Sadie oli vastannut Metro-lehden mukaan nasevasti takaisin: ”Minua ei kiinnosta v**tuakaan”. Sadie otti käsivarteensa pienen sydäntatuoinnin, josta kukaan perheenjäsen ei kauhistunut.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat