Kauneusleikkaus pahasti pieleen – nainen menetti takapuolensa

Lifestyle · Annukka Heikkilä

36-vuotias Heidi Faulkner teki elämäntapamuutoksen ja laihtui kolmen vuoden aikana 101-kiloisesta naisesta 50-kiloiseksi. Hänen takapuolensa iho ei palautunut muutoksen mukana, minkä vuoksi Faulkner kuvaili omaa peppuaan isoäidin takapuoleksi.

Hän kävi pepunkohotusleikkauksessa, mutta se meni valitettavasti todella pahasti pieleen. Faulkner säästi 2.000 puntaa käydäkseen kohtuullisen halvassa plastiikkakirurgisessa toimenpiteessä Prahassa, jossa hänelle tehtäisiin takapuolenkohotus. Naisella oli hyviä kokemuksia kyseisestä klinikasta, koska oli käynyt aiemmin ottamassa siellä onnistuneen vatsankiristysleikkauksen.

Kun nainen heräsi sairaalavuoteesta ja näki takapuolensa, hän oli kauhuissaan. Faulkner kommentoi Metro-lehden mukaan luulleensa, että hän näki painajaisunta, kunnes havahtui omaan huutoonsa. Naisen takapuolessa oli kaksi pitkää leikkaushaavaa, joista takapuoli oli kiristetty täysin muodottomaksi.

Takapuolesta oli poistettu rasvaa ja siitä oli tehty niin kireä, että nainen ei voinut enää edes istua ilman kipua. Faulknerilla ei ollut enää rahaa korjata epäonnistuneen leikkauksen tekemiä vahinkoja, mutta pääsi onneksi Botched Bodies -nimiseen televisiosarjaan, jossa hän sai apua. Takapuoleen siirrettiin muualta kehosta rasvaa, joka auttoi naista istumisen kanssa.

Nyt nainen hakee kuntosalilla takapuoleen kohdistuvalla treenillä haluttua muotoa peppuunsa, ja saa tehdä pakaralihasten eteen todella paljon työtä. Prahan klinikan tekemät leikkaushaavat jäävät valitettavasti Faulknerille ikuisiksi muistoiksi epäonnistuneesta toimenpiteestä.