Mies selvisi salaman iskusta ja voitti lotossa miljoonan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni pelkää ukkosilmalla kuollakseen sitä mahdollisuutta, että salama voi iskeä. Moni taas toivoo joka viikko voittavansa lotossa. Sekä salaman iskeminen että lottovoitto ovat kummatkin asioita, jotka välillä osuvat joidenkin kohdalle, mutta silti niiden osuminen omalle kohdalle on hyvin epätodennäköistä.

Peter McCathie on nyt elämänsä aikana kaikista epätodennäköisyystilastoista huolimatta kokenut kummatkin. Nova Scotiasta kotoisin oleva McCathie on 14-vuotiaana joutunut salaman iskemäksi ollessaan soutelemassa järvessä kun ukkonen yllätti hänet. Mies kuitenkin selvisi salamasta ilman vammoja.

Nyt McCathie voitti Atlantic Lottery -lotossa miljoona dollaria työkaverinsa kanssa yhteisellä lottokupongilla. Mies kertoi Metro-lehden mukaan aikovansa viedä vaimonsa voittamillaan rahoilla toista kertaa häämatkalle, ja hänen työkaverinsa Diana Miller kertoi ostavansa itselleen matkan Meksikon Cancuniin.