James Bond -elokuvan traileri julkaistiin – vauhdikas maistiainen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Salainen agentti James Bond palaa tänä vuonna valkokankaalle Spectre-elokuvan myötä. Kyseessä on jo 24. Bond -seikkailu, ja vuonna 2012 julkaistun Skyfall-elokuvan tavoin sen ohjaajana toimii Sam Mendes. Pääroolissa nähdään jälleen Daniel Craig.

Uudesta 007-seikkailusta saatiin lyhyt maistiainen jo keväällä, mutta Sony ja MGM -tuotantoyhtiöt julkaisivat tänään Spectre-elokuvan ensimmäisen varsinaisen trailerin. Se tarjoilee esimakua muun muassa Monica Belluccin ja Lea Seydouxin esittämistä Bond-tytöistä, uudesta Aston Martin DB10-autosta ja Christopher Waltzin näyttelemästä pahiksesta.

James Bondin seikkailut vievät hänet tällä kertaa muun muassa kuolleiden päivää juhlivaan Meksikoon ja Sveitsin lumen peittämille alpeille. Elokuvan muissa rooleissa nähdään muun muassa M:n roolin perivä Ralph Fiennes, Andred Scott ja Dave Bautista. Spectren ensi-ilta on 6. marraskuuta.