Typerys julkaisi selfien kannabisviljelmänsä edessä – pidätettiin välittömästi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Devonissa asusteleva Richards Edmunds oli muuttanut asuntonsa pieneksi kannabistehtaaksi, Britanniassa. Edmunds oli onnistunut kasvattamaan huoneissa myyntiarvoltaan noin 3.300 euron edestä kannabista. 

Mies ei ollut bisneksessä yksin, vaan hänen huonetoverinsa Joshua Langmead osallistui myös kannabisbisnekseen. Metro-lehden mukaan Edmunds jäi hiljattain kiinni laittomista toimistaan sorruttuaan varsinaiseen emämokaan.

Richard nimittäin otti selfien kannabisviljelmänsä edessä ja lähetti kuvan huonetoverilleen. Pian sen jälkeen kuva lähti kiertämään ja loputa se päätyi poliisin haltuun. Viranomaiset pidättivät Richardin ja Joshuan ja molempia odottaa nyt vankeusrangaistus. Selfien ansiosta poliisit olivat päässeet rikolliskaksikon jäljille ja se toimi myös todisteena miesten oikeudenkäynnissä. 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat