Vanki vapautettiin vahingossa – kettuilee nyt poliiseille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ryan Byrne -nimisellä vangilla kävi uskomattoman hyvä onni. Hänet tultiin eräänä päivänä täysin ilmoittamatta vapauttamaan vankilasta, mikä oli kuitenkin virhe. Tällä hetkellä mies nauttii vapaudestaan täysin rinnoin ja pilailee siinä samalla häntä etsivien poliisien kustannuksella.

34-vuotiaalle Byrnelle oli tultu eräänä päivänä vankilassa ilmoittamaan, että hän on vapaa lähtemään. Ilmoitus tuli Byrnelle todellisena yllätyksenä, sillä hänellä piti olla yhdeksän vuotta vankeutta istuttavanaan. Byrne oli vankilassa syyllistyttyään murtovarkauteen, anastukseen ja ryöstöön.

Vankilan henkilökunta pitää erehdyksellistä vapauttamista todella valitettavana tapauksena, ja poliisi etsii Metro-lehden mukaan Byrneä parhaillaan. Byrne on viimeksi valokuvattu eräässä pubissa oluella, minkä lisäksi mies oli poliisien kiusaksi antanut valokuvata itsensä poliisiauton edessä hymy huulilla.