Maailman upeimmat hotellimaisemat – suomalaishotelli mukana!

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin hotellien arvostelupalvelu TripAdvisor on julkaissut listan kymmenestä hotellista, joiden huoneista on maailman upeimmat maisemat. Upealle listalle on mahtunut mukaan muiden paratiisimaisemien lisäksi tällä kertaa myös yksi suomalainen hotelli.

InterContinental Thalasso-Spa Bora Bora
InterContinental Thalasso-Spa Bora Bora

Maailman upeimmat maisemat ovat TripAdvisorin miljoonien käyttäjien mukaan Bora Boralla sijaitsevassa InterContinental Thalasso Spa Bora Bora -hotellissa, jonka huoneiden ikkunoista näkyy turkoosin meren takana viereinen saari vuorineen. Toiseksi listalla sijoittui Dubaissa sijaitseva Atlantis-hotelli ja kolmanneksi Balilla sijaitseva Alila Villas Uluwatu.

Neljäntenä nähdään kuitenkin ensimmäinen pohjoinen hotelli, kun Suomen Saariselällä sijaitseva Kakslauttanen Arctic Resort saa ylistystä lasi-igluistaan. Poikkeuksellisen upeat maisemat on noteerattu lukuisia kertoja aiemminkin matkailualan lehdissä ja verkkosivuistoilla.

Kakslauttanen Arctic Resort
Kakslauttanen Arctic Resort