Natasha Oakley juhli synttäreitä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen mallikaunotar Natasha Oakley on poseerannut viime aikoina mainosten ja mallikuvien sijaan pääasiassa bikineissä vapaa-ajallaan, kun hän on nautiskellut olostaan maailman aurinkorannoilla. Nyt hän on viettänyt syntymäpäiväänsä rannalla.

Natasha Oakley ei onnistunut pakenemaan synttäreitään edes ottaessaan aurinkoa Miami Beachilla, sillä hänelle tuotiin rannalle näyttävä kukkapuska. Synttärisankari näytti olevan tyytyväineen upeaan lahjaansa.

Natasha Oakley on australialainen bikinimalli, joka toimii myös yrittäjänä. Nykyisin hän asuu kengurumaan sijaan Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Hän on toiminut malliurallaan esimerkiksi Stone Fox ja Acacia -uimapukumerkkien mallina.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash