Pikkupoika pelkää isänsä kuolevan – anelee luopumaan tupakasta ja alkoholista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Paheet tekevät ihmisestä riippuvaisen. Herkut, tupakka, alkoholi ja huumeet ovat koukuttavia asioita, joihin ihmiset jäävät helposti kiinni. Vuosia kestäneestä riippuvuudesta on vaikea päästä irti eikä moni kykenekään yksin motivoimaan itseään luopumaan paheistaan.

YouTube-videolla erään isän sydämen särkee hänen pieni poikansa, joka anelee isää luopumaan tupakasta ja alkoholista. Lapsi on alkanut itkemään ja ihmettelee videolla, miksi hänen silmistään tulee jatkuvasti vettä. Poika pelkää, että hänen isänsä kuolee, minkä vuoksi hän pyytää kyyneleet silmissään isäänsä lopettamaan kaikki paheensa.

Videota on edeltänyt keskustelu, joka on varmasti yllättänyt isän täysin, minkä jälkeen hän on videoinut tilanteen itselleen. Poika on todella suloinen ruskeine nappisilmineen, mutta hänen tuntemansa pelko isänsä hengen puolesta näyttää todella vakavalta. Toivottavasti isä pystyy tämän keskustelun jälkeen kunnioittamaan pojan toivetta.