Suomalaisjulkkikset vuorikiipeilemään Peruun

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV3-kanavan Huippujengi-ohjelma vie kahdeksan julkisuudesta tuttua henkilöä valloittamaan Perun Andeilla sijaitsevan vuoren huippua. Seikkailurealityssä eri alojen ammattilaiset – kiipeilijöinä amatöörit – ottavat vastaan elämänsä haasteen ja lähtevät valloittamaan vuorta.

Kohteena on Perun Andeilla sijaitseva 6030 metriä korkean Tocllaraju-vuoren huippu. Tehtävä Andeilla on vaativa, sillä retkikunnan edetessä haasteet kovenevat matkan edetessä etappi etapilta. Kaikki tähtäävät huipulle, mutta vain yksi voi iskeä hakkunsa Tocllaraju-vuoren jäiselle huipulle.

Huippujengi-ohjelmassa kiipeilijöinä nähdään Antti Reini, Janne Niinimaa, Minna Parikka, Leena Harkimo, Antti Luusuaniemi, Cristal Snow, Lola Wallinkoski ja Tuija Pehkonen. Ohjelman juontaja on Duudsoneista ja Possesta tuttu Jukka Hildén.

– Tämä on ihan mieletön unelmien täyttymys olla mukana ja otan sen tosissani. On mielenkiintoista nähdä, miten siellä korkeudessa saa pidettyä paketin kasassa, kun mieli temppuilee ja kroppa pettää. Kun kiivetään ryhmässä, niin pitää osata huomioida kaikki ja katsoa itsensäkin perään. Se tekee tästä todella mielenkiintoista, Jukka Hildén sanoo.