Varas tunkeutui asuntoon – piilotteli sängyn alla kolme päivää!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisperheen asuntoon tunkeutunut mies on pidätetty Spotswoodissa, New Jerseyssä. Erikoisen tapauksesta tekee se, että tunkeilija ehti piilotella perheen talossa kolme päivää, ennen kuin hänet löydettiin sängyn alta.

Asukkaiden mukaan mies oli todennäköisesti livahtanut taloon, kun yksi perheenjäsenistä oli vienyt roskia ulos. Mies oli piiloutunut vierashuoneessa olleen sängyn alle.

Daily Mail -lehden mukaan viranomaiset epäilevät, että tunkeilija odotti oikeaa hetkeä varastaakseen asukkaiden arvotavarat. Perheenjäsenet löysivät miehen sängyn alta kuultuaan ääniä vierashuoneesta. Viranomaiset saivat miehen kiinni rikospaikalta.

Hänen hallustaan löytyi neljä matkapuhelinta, joita rikollinen oli ladannut sängyn alla piilottelunsa aikana. Mies on myöntänyt syyllisyytensä ja hän on tällä hetkellä poliisin huostassa.