7 000 000 dollaria odottaa noutajaa – lottovoittajaa etsitään tikku-ukolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lottokupongeissa on usein edelleen ongelmana se, että voitokas kuponki täytyy säilyttää ja tarkistaa, jotta voiton voi lunastaa. Tämä siis ellei lottoaja ole tunnistautunut tavalla tai toisella. Suomessa on etsitty vuosien varrella useita kadonneita miljoonavoittajia.

Parhaillaan New Yorkissa jännitetään löytyykö paikallisen The Cash4Life -loton voittaja, jota odottaa seitsemän miljoonan dollarin jättipotti. Toistaiseksi voittajasta ei ole tullut lottoyhtiölle mitään tietoja, joten yhtiö käynnisti mainoskampanjan lottoajan löytämiseksi.

Brooklynin Bedford-Stuyvesantin asuinalueella ostetun voittokupongin omistajaa etsitään poikkeuksellisesti tikku-ukolla, jonka kerrotaan olevan taiteilijan näkemys voittajasta. Tikku-ukon yhteydessä kysytään ”Oletko sinä tässä?”. Joku ihminen on ilmeisesti autuaan tietämätön häntä odottavista miljoonista.

Splash
Splash