Chris Brown varasti keikkajärjestäjältä miljoonan? Otettiin kiinni Manilassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisissa konserteissa ja festivaaleilla on tänä kesänä tapahtunut poikkeuksellisen paljon keikkojen peruuntumisia, ja usein peruuntumisen syytä ei kerrota. Joskus myös esiintymisestä suoritettu ennakkomaksu jää palauttamatta keikkajärjestäjälle.

Näin kävi taannoin myös Filippiineillä, jossa Chris Brownin oli määrä esiintyä uudenvuoden juhlissa. Chris Brown perui esiintymisensä Manilassa, eikä palauttanut ennakkomaksua konsertin järjestäjälle. Niinpä konserttijärjestäjä haastoi artistin oikeuteen ja vaatii tätä palauttamaan keikkapalkkion ennakkomaksua takaisin miljoona dollaria.

Video, jonka @chrisbrownofficial julkaisi

Tilanteeseen tuli tällä viikolla mielenkiintoinen käänne, kun Chris Brown saapui Gulfstream Aerospace G-IV -yksityiskoneellaan Manilaan esiintymään toiselle keikalle. Splash Newsin mukaan viranomaiset eivät päästä artistia poistumaan maasta, koska häntä odottaa tuomioistuimessa miljoonan dollarin korvausvaatimus pimittämästään keikkapalkkiosta.

Viranomaiset ottivat kiinni artistin, jota pidetään parhaillaan hotellihuoneessa Manilassa. Vielä ei ole tiedossa pidetäänkö Brown maassa siihen saakka kunnes oikeudenkäynti on pidetty. Stara sai haltuunsa kopion viranomaisten asiakirjasta, jolla hänen maasta poistumisensa estettiin viitaten tulliviranomaisille jo aiemmin lähetettyyn ilmoitukseen.

Brownin oli määrä lentää Manilasta Hong Kongiin. Huomenna lauantaina hänen on määrä esiintyä Indonesian Jakartassa.

Splash
Splash