Fast and Furious -kaunotar kansikuvassa – takapuoli pääosassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Espanjalainen Elsa Pataky tunnetaan mallintöiden lisäksi useista rooleistaan Hollywood-elokuvissa. Hän on näytellyt esimerkiksi elokuvissa Snakes on a Plane ja Thor: The Dark World. Tänä vuonna hänet nähtiin Furious 7 -elokuvassa.

Nyt 38-vuotias tähti nähdään poseeraamassa Women’s Health -lehden kansikuvassa. Huomion otoksessa nappaa Elsa Patakyn näyttävä takapuoli. Lehdessä ilmeisesti tiedostetaan tämä, sillä kansi lupaa myös antaa vinkkejä siihen, miten itselleen saa näyttävämmän pepun.

Madridissa syntynyt Elsa Pataky rakensi ensin uraa espanjalaisten elokuvien parissa, ja siirtyi myöhemmin Hollywood-elokuvien pariin Neitokainen on naimisissa australialaisen näyttelijän Chris Hemsworthin kanssa. Pariskunnalla on kolme yhteistä lasta.

elsapataky24072015