Kansanedustaja imetti eduskunnan istunnossa – sopimatonta vai ei?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Argentiinalainen kansanedustaja Victoria Donda Perez on kohahduttanut ihmisiä saapumalla Buenos Airesissa järjestettyyn suurkokoukseen pienen lapsensa kanssa. Nainen yritti keskittyä kokoukseen samalla, kun hän hoiti lastaan.

Argentiinalaisten hämmästykseksi Victoria Donda Perez alkoi myös imettää lastaan työkavereidensa vieressä. Yksi naisen kollegoista otti hänestä valokuvia imetyshetkellä ja kuvat on sittemmin lähtenyt leviämään verkossa.

Daily Mail -lehden mukaan naisen tempausta on pidetty sopimattomana, etenkin kun Victoria ei tehnyt mitään peitelläkseen rintaansa kokouksessa. Hänen rintansa olivat kaikkien hänen työtovereidensa nähtävillä.

Donda Perez on puolustautunut kertomalla, että hänellä ei ollut muita vaihtoehtoja siinä tilanteessa, sillä vauva itki ja häiritsi muita. Nainen kertoi, että lapsen hiljennyttyä hän pystyi kollegoineen taas keskittymään kokoukseen.