Kardashianin ero etenee – hakee lastensa yksinhuoltajuutta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kourtney Kardashian erosi hiljattain avopuolisostaan Scott Disickistä, joka ei ottanut vastuuta lapsistaan, pitänyt huolta perheestään ja teki yllättäviä katoamistemppuja jatkuvasti. US Weekly -lehti kertoo naisen hakevan tällä hetkellä lastensa yksinhuoltajuutta.

Scott on osoittanut moneen otteeseen, että hän ei elä kovin lapsiystävällistä elämää. Mies tykkää juhlia, käydä yksin kuukausia kestävillä matkoilla ja olla muutenkin melko huoleton omissa päätöksissään. Näiden asioiden vuoksi kenellekään ei varmasti tule yllätyksenä, että Kourtney haluaa heidän kolmen yhteisen lapsensa yksinhuoltajuuden itselleen.

Kourtney on käynyt tapaamassa asianajaja Laura Wessleriä taatakseen lastensa huoltajuuden itselleen. Wessler on aiemmin auttanut muun muassa Kourtneyn siskoja Kimiä ja Khloea heidän avioerojensa kanssa. Kourtneyn ystävät ovat kommentoineet tapausta ja uskovat, että Scott ei tee huoltajuusasiassa vastarintaa, sillä hän elää tällä hetkellä niin huoletonta elämää.