Nainen pyysi Twitterissä kannabista – poliisi kysyi tapaamispaikkaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lähes kaikki ovat nykyään sosiaalisessa mediassa ja käyttävät sitä aktiivisesti yksityishenkilöistä ja yrityksistä aina viranomaisiin asti. Omia tilapäivityksiään kannattaa välillä miettiä pariin otteeseen ennen julkaisemista, sillä kuka vain voi löytää ne myöhemmin.

Nykyisin työnantajatkin voivat rekrytoidessaan tehdä hieman salapoliisityötä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä. Rosa_Sparkz-nimimerkkiä Twitterissä käyttävä nainen oli pulassa, sillä häneltä oli päässyt kannabis loppumaan.

Hän päätti päivittää Twitter-tililleen pienen avunhuudon, johon kirjoitti: ”Tuokaa minulle pilveä. Maksan siitä kyllä”. Poliisit olivat nähneet tämän ja vastanneet nasevasti twiittiin: ”Missä voisimme tavata?”. Rosa_Sparkz ei pelästynyt poliisin vastauksesta ja kirjoittikin leppoisasti, että hänellä on kannabissätkä odottelemassa poliiseja jos he päättävät tulla.

Nainen myös haukkui poliisit kutsumalla heitä sioiksi, mikä toi naiselle paljon faneja Twitterissä. Tapauksen jälkeen hän ihmetteli vielä sitä, miksi edelleen 2015 vuonna kannabista pidetään pahana vaikka sen sivuvaikutuksena ihmisestä tulee nälkäinen, onnellinen ja unelias.