Nainen testasi manikyyriautomaattia: Upea lopputulos!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori korealaisnainen oli nähnyt paikallisessa kynsisalongissa manikyyriautomaatin. Neitokainen päätti testata, kuinka hyvin kone osaisi tehdä hänelle näyttävät kynnet. Koekaniinin ystävätär kuvasi vieressä koneen työskentelyä videolle.

Nainen laittoi sormensa NailStar-manikyyriautomaattiin. Sen jälkeen hän vahvisti kameralle, että laite oli rajannut hänen kyntensä oikein. Sitten neitokainen valitsi kynsitarran, jonka hän halusi liimattavan kynteensä.

Kone teki työtä käskettyä ja alkoi puhdistaa naisen kynttä. Muutamassa sekunnissa kynsilakka oli valmis. Lopuksi nainen esitteli kameralle kynsiään. Daily Mail -lehden mukaan nainen oli tyytyväinen kynsiinsä, sillä manikyyriautomaatti hoiti hommansa erinomaisesti. Vaikka kone ei korvaa asiansa osaavaa kynsiteknikkoa, on automaatista varmasti suuri apu etenkin kiireisille ihmisille.