Rita Oran estoton esiintymisasu kohahdutti muotitilaisuudessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kosovolaistaustainen brittilaulajatar Rita Ora on tehnyt jo parin vuoden ajan nousujohdanteista uraa kansainvälisellä kentällä, vaikka läpimurtoa A-sarjan supertähdeksi on saatu odottaa. Nyt tähti on esiintynyt Italiassa järjestetyssä muotitapahtumassa.

Rita Ora nähtiin esiintymässä keskiviikkona järjestetyssä Tezenis Fashion Show -tapahtumassa rohkeissa merkeissä. 24-vuotias poptähti nähtiin lavalla avonaisessa takissa ja paljastavissa mustissa nahkabikineissä. Ora tarjosi rohkeasta tyylistään esimakua myös ennen tapahtumaa Instagram-tilillään jakamassa kuvassa.

The Voice UK -sarjan tuomaristossakin nähty Rita Ora erosi seurusteli aikoinaan DJ-tähti Calvin Harrisin kanssa, mutta pariskunta erosi sittemmin. Ora nähtiin taannoin pienessä roolissa Fifty Shades of Grey -elokuvassa Christian Greyn Mia-sisarena.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Kuva, jonka Rita Ora (@ritaora) julkaisi