Britney Spears bikineissä rannalla – tältä näyttää ilman photoshoppausta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears aloitti suhteen viime vuoden loppupuolella tuottajana ja käsikirjoittaja Charlie Ebersolin kanssa, mutta sittemmin ihmissuhde tuli päätökseensä. Viime aikoina Spears on viettänyt hiljaiseloa, vaikka ajautui taannoin sanaharkkaan Iggy Azalean kanssa.

Nyt Britney on lastensa kanssa viettämässä lomaa Havaijilla, jossa perhe nautti eilen rantaelämästä. Samalla Spears osoitti olevansa edelleen upeassa rantakunnossa. Lehtien kansikuvissa vartalo kuin vartalo saadaan näyttämään hyvältä, mutta paparazzikuvissa ei ole sijaa kuvankäsittelylle.

Poptähti Britney Spears palasi taannoin sinkkumarkkinoille Instagramissa julkaisemansa bikinikuvan merkeissä. Britney Spears on uransa aikana yhdistetty muun muassa Justin Timberlakeen, Kevin Federlineen ja Jason Trawickiin. Hänellä ei ole kuitenkaan ollut kovin hyvää menestystä ihmissuhteissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash