Koira yritti hypätä sohvalle – jänisti joka kerta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Meille ihmisille arkipäiväiset asiat saattavat vaatia pitkäjänteistä harjoittelua nelijalkaisille ystävillemme. Esimerkiksi sohvalle hyppääminen saattaa tuntua koirasta samalta, kuin korkean aidan yli kiipeäminen ihmisille.

Youtuben AFV Animals -kanavan tuoreella videolla tavataan koira, joka vasta opettelee sohvalle kapuamista. Teko osoittautuu helpommin sanotuksi kuin tehdyksi.

Koira ehtii ottaa monta kertaa vauhtia hypätäkseen ylös, mutta joka kerta se näyttää jänistävän loikkaa viime hetkellä. Harjoitus kuitenkin tekee mestarin. Lopulta koira onnistuu valloittamaan sohvapaikan itselleen näyttävän hypyn voimin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat