Nainen läikyttää kahvia paperille – ällistyttävän upeita teoksia!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taiteelliset ihmiset pystyvät luomaan upeita teoksia mitä tavallisimmista asioista. Suklaa ja kahvitahrat pöydällä saattaisivat kuulostaa painajaismaisilta monen mielestä, mutta eräs taiteilija näkee niissä upeat ainekset ja kanvaasin mitä kauniimpiin ja mielikuvituksellisimpiin taideteoksiin.

Guilia Bernadelli on 27-vuotias taiteilija, joka luo hauskoja kuvia erilaisista ruokien roiskeista, tähteistä ja niistä puristetuista nesteistä. Bernadelli julkaisee teoksiaan Bernulia-nimisellä Instagram-tilillään, joka on saanut monet ihaistelemaan naisen upeaa taitoa nähdä roiskeissa ja läiskissä sotkun sijasta mahdollisuus.

Sanotaan, että ruoalla ei saisi leikkiä, mutta jos hyppysissään on Bernardellin kaltainen taito se lienee sallittua muutamilla ruoan tähteillä. Kuvien yksityiskohtaisuus ja kekseliäisyys saa hämmästelemään ja näkemään omatkin kahviläikät pöydällä täysin uudessa valossa.