Pankkiryöstösarja selvisi – ryöstäjä paljastui poliisiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa poliisin väkivaltaisuudet ja poliisien tappamat lukemattomat aseettomat ihmiset ovat muuttaneet kansalaisten suhtautumista viranomaisiin merkittävästi. Poliisien tehtailemille rikoksille ei näytä tulevan loppua, sillä jälleen on jäänyt kiinni yksi rikollinen poliisi.

Los Angelesin poliisi tutki Kaliforniassa tapahtunutta pankkiryöstöjen sarjaa, jossa Snowbird Bandit -lempinimen saanut ryöstäjä oli iskenyt pankkeihin ympäri osavaltiota. Lopulta tekijä saatiin kiinni Orange Countyssa, kun hänen omat perheenjäsenensä ilmoittivat viranomaisille epäilyistään. Perhe oli huomannut, että mies muistutti poliisin julkaisemia tuntomerkkejä.

Varsinainen yllätys tuli kuitenkin vasta pidätyshetkellä, sillä pankkiryöstäjä oli entinen poliisi, 70-vuotias Randolph Bruce Adair.