Robert De Nirolla uskomaton asunto New Yorkissa – kuin omakotitalo kattojen yllä

Koti & Asuminen Lux · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin ja menestyneimpiin lukeutuva näyttelijä Robert De Niro on myynyt jo pidemmän aikaa New Yorkissa sijaitsevaa luksusasuntoaan. Muutaman kuukauden ajan myynnissä olleen asunnon hintaa on jouduttu laskemaan huikeat neljänneksen verran, eli 10 miljoonaa dollaria.

Kyseessä on uskomattoman upea penthouse-asunto suurkaupungin kattojen yllä, sillä De Niron kaksikerroksinen asunto on kuin omakotitalo sisäpihoineen ja kattoterasseineen, joista molemmista on näköalat Hudson Riverin suuntaan. Asunnon erikoisuuksiin kuuluu autotalli peräti 14 henkilöautolle.

West Villagessa sijaitsevan viiden makuuhuoneen asunto tuli alunperin sitten myyntiin 39,8 miljoonan dollarin hintaan, mutta nyt sitä kaupataan ”vain” 29,8 miljoonan hintaan. Robert De Niro asui tässä asunnossa kahden vuoden ajan, kun hänen edellinen asuntonsa tuhoutui tulipalossa.

Splash
Dolly Lenz, Splash
Splash
Dolly Lenz, Splash
Splash
Dolly Lenz, Splash
Splash
Dolly Lenz, Splash
Splash
Dolly Lenz, Splash