Alligaattori nappasi koiran – emäntä pelasti sankarillisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni tekisi oman koiransa puolesta mitä tahansa. Eräs koiranomistaja oli kuitenkin erityisen rohkea nähdessään oman koiransa Hopen alligaattorin kynsissä. Hetkeäkään epäröimättä nainen oli hypännyt lampeen auttamaan koiraansa alligaattorin hampaista pois.

Lori Beiswenger oli kuullut, kuinka hänen koiransa oli huutanut golfkentän viereisessä lammessa. Beiswenger kuvaili huutoa kamalimmaksi kirkumiseksi, mitä hän oli koskaan kuullut. Nainen oli heti arvannut, että hänen koiransa on joutunut alligaattorin saaliiksi, sillä alligaattorit ovat yleinen näky alueen lammissa.

Beiswenger ei ollut ehtinyt ajatella mitään muuta kuin sitä, että hän ei aio luopua yhdeksänvuotiaasta Hope-koirastaan. Nainen oli hypännyt lampeen ja ottanut kaksimetrisestä alligaattorista moneen otteeseen kiinni. Kolmannella kerralla alligaattori oli päästänyt irti koirasta, joka oli jäänyt lampeen kellumaan.

Nainen oli kalastanut Hopen lapion avulla lammesta ja se oli viety heti eläinlääkäriin. Koira oli menettänyt paljon verta ja saanut syviä haavoja, mutta tikkien ja sairaalahoidon myötä Hope on nyt Daily Mail -lehden mukaan päässyt kotiin toipumaan.