Mies pidätettiin: Kuvasi kuolonkolarin uhreja auttamisen sijaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdyvalloissa on pidätetty mies, joka on röyhkeästi laiminlyönyt velvollisuutensa auttaa liikenneonnettomuudessa, Ohiossa. 41-vuotias Paul Pelton oli paikalla, kun tiellä sattui vakava auto-onnettomuus.

Auttamisen sijaan mies oli kaivanut puhelimensa esiin ja alkanut ottaa uhreista kuvia. Muiden silminnäkijöiden mukaan Pelton oli avannut kolarissa romuttuneen auton oven. Sen jälkeen mies oli kuvannut videolle autossa istunutta uhria.

Onnettomuus vaati 17-vuotiaan nuorukaisen hengen ja toinen osallisista taistelee hengestään sairaalassa. Paul Pelton julkaisi kuvaamansa videon Facebookissa.

Independent-sivuston mukaan Paul suhtautui onnettomuuteen vitsaillen, sillä videolla hän sanoo uhreja toistuvasti idiooteiksi. Mies kertoi viranomaisille että hän halusi videonsa avulla valistaa ihmisiä olemaan liikenteessä varovaisempia.

Metro-lehden mukaan video poistettiin välittömästi netistä ja mies pidätettiin. Vaikuttaisi siltä, että Paul Pelton on tässä tapauksessa se, joka on valistusta vailla.