Mies jättimäisen vesi-ilmapallon sisällä – sitten pamahti!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtuben Slow Mo Guys -kanava tunnetaan videoista, joilla Gavin Free ja Dan Grunchy esittelevät mitä erikoisempia tempauksiaan katsojille hidastetun kuvan voimin. Tällä kertaa kesäiseen temppuun liittyy jättiläismäinen vesi-ilmapallo.

Dan Grunchy pukee päälleen jokseenkin härskin näköisen pallon, joka täyttyy hiljalleen letkun läpi virtaavalla vedellä. Pallo ehtii paisua melko suureksi ja räjähtää lopulta näyttävästi kameran edessä. Pallon pamahdus esitellään katsojille tietenkin hidastettuna, useasta eri kuvakulmasta käsin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat