Arkkitehti-isän neronleimaus – teki roskalavasta upean uima-altaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Orleansissa asusteleva perhe on hankkinut pihalleen uima-altaan, joka on tehty kierrätetystä materiaalista. Arkkitehtinä työskentelevä perheenisä Stefan Beese loihti toimivan uima-altaan vanhasta roskalavasta.

Metro-lehden mukaan Beese on ollut tyytyväinen lopputulokseen ja hän on ylpeä siitä, että hän on keksinyt roskalavalle uutta käyttöä. Stefanin mukaan projekti tuli kustantamaan noin 6.400 euroa. Se on hänen mielestään pieni hinta kestävästä ratkaisusta.

Eniten isänsä työstä ovat nauttineet perheen lapset Finn ja Tristan. Isän mukaan molemmat nuorista lapsista ovat oppineet uimaan uima-altaassa. Stefan on aiemminkin käyttänyt töissään roskalavoja. Mies on muun muassa suunnitellut festivaalialueille liikuteltavia VIP-loungeja. Beefe on julkaissut kuvia luomuksistaan Facebook-sivuillaa Dumpstre Dive Delux.