Simon Cowell aikoo kloonata koiransa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Musiikkimogulina ja mediapersoonana tunnettu Simon Cowell aikoo kloonata koiransa Squiddlyn ja Diddlyn. Pienet yorkshirenterrierit ovat lähellä miehen sydäntä, eikä hän halua elää ilman niitä.

Splash
Splash

Daily Mirror -lehden mukaan Simon on ollut yhteydessä eteläkorealaiseen bioteknologiayritykseen. Sooam Biotech on kuuluisa monista onnistuneista kloonauksista. Britannian ensimmäinen kloonattu koira Winnie on yksi Sooam Biotechin menestystarinoista.

Lähipiirin mukaan 55-vuotias Cowell on kertonut Sooam Biotechille, ettei raha ole ongelma. Hän tekee mitä tahansa, että Squiddly ja Diddly ovat hänen elämässään loppuun asti.

On mahdollista, että kloonattavien määrä kasvaa tulevaisuudessa, sillä Simon hankki hiljattain kolmannen yorkshirenterrierin, Freddyn. On odotettavissa, että mies kiintyy myös uuteen pentuun yhtä vahvasti kuin Squiddlyyn ja Diddlyyn.

Splash
Splash